Drexel dragonThe Math ForumDonate to the Math Forum



Search All of the Math Forum:

Views expressed in these public forums are not endorsed by Drexel University or The Math Forum.


Math Forum » Discussions » Software » comp.soft-sys.matlab

Topic: guide is not working for me!
Replies: 2   Last Post: Apr 27, 2013 3:59 AM

Advanced Search

Back to Topic List Back to Topic List Jump to Tree View Jump to Tree View   Messages: [ Previous | Next ]
mehrnoush

Posts: 19
Registered: 12/7/04
Re: guide is not working for me!
Posted: Feb 18, 2005 6:25 PM
  Click to see the message monospaced in plain text Plain Text   Click to reply to this topic Reply

thanks guys! i found the solution my self!
here is the solution:

<http://www.mathworks.com/support/solutions/data/1-QDJCT.html?solution=1-QDJCT>

Mehrnoush wrote:
>
>
> i just upgraded to matlab 701 and wanted to open a blank gui with
> guide but i get this error message:
>
> ??? Error using ==> copyfile
> 'attrib' is not recognized as an internal or external command,
> operable program or batch file.
>
> Error in ==> guidetemplate at 88
> copyfile(srcfigfile, targetfigfile, 'writable');
>
> Error in ==> guide at 61
> filename = guidetemplate;
>
> what is this?
> thanks,
> /M




Point your RSS reader here for a feed of the latest messages in this topic.

[Privacy Policy] [Terms of Use]

© Drexel University 1994-2014. All Rights Reserved.
The Math Forum is a research and educational enterprise of the Drexel University School of Education.