Drexel dragonThe Math ForumDonate to the Math Forum



Search All of the Math Forum:

Views expressed in these public forums are not endorsed by Drexel University or The Math Forum.


Math Forum » Discussions » sci.math.* » sci.math.symbolic.independent

Topic: ia usenet out of whack?
Replies: 7   Last Post: Aug 21, 2011 5:06 PM

Advanced Search

Back to Topic List Back to Topic List Jump to Tree View Jump to Tree View   Messages: [ Previous | Next ]
clicliclic@freenet.de

Posts: 993
Registered: 4/26/08
ia usenet out of whack?
Posted: Aug 19, 2011 1:59 PM
  Click to see the message monospaced in plain text Plain Text   Click to reply to this topic Reply


For the past eight weeks or so, Google Groups occasionally failed to
show sci.math.symbolic posts created by means of the same interface,
although these posts were immediately passed on to usenet (at least some
of them also showed up in Google Groups a few days later). Users were
thus induced to issue multiple posts, as has happened to Vladimir,
Albert, and Dave.

By contrast, posts made using the Math Forum interface run by Drexel
University always seem to appear on their list (along with posts
generated elsewhere), but are never passed on to usenet. This has
happened to at least two recent messages by Fermat author Robert Lewis,
which never reached the Italian aioe.org server I am relying on. I have
verified the malfunction by means of a dummy post to the "Rubi 3 Usage?"
thread today.

Martin.



Point your RSS reader here for a feed of the latest messages in this topic.

[Privacy Policy] [Terms of Use]

© Drexel University 1994-2014. All Rights Reserved.
The Math Forum is a research and educational enterprise of the Drexel University School of Education.