Drexel dragonThe Math ForumDonate to the Math Forum



Search All of the Math Forum:

Views expressed in these public forums are not endorsed by Drexel University or The Math Forum.


Math Forum » Discussions » Software » comp.soft-sys.matlab

Topic: tmtool doesn't start up
Replies: 0  

Advanced Search

Back to Topic List Back to Topic List  
Steven De Lausnay

Posts: 1
Registered: 11/21/12
tmtool doesn't start up
Posted: Nov 21, 2012 10:39 AM
  Click to see the message monospaced in plain text Plain Text   Click to reply to this topic Reply

Hello,

I was using the Instrument Control Toolbox to read in information from a Tektronix Oscilloscope. Therefore I had to install some VISA drivers but eventually I could get some data from my scoop.

Then I wanted to try using the IVI, followed a manual to set everything , but the makemid didn't work. I wanted to reopen the tmtool but then Matlab got stuck. The only way to stop it is by forcing it in the task manager. Strange thing there, is that het Matlab Icon changes from the java icon to the Matlab icon.

I have reinstalled the toolbox, didn't work.
I have uninstalled all the VISA applications, didn't work.
I have reinstalled the hole Matlab installation, didn't work.

All my other apps and Simlink still start up so it is just the tmtool.

I'm running a windows 64bit whit 64 Matlab 2012b running on it.

Now I don't know what to do. Can anybody help?



Point your RSS reader here for a feed of the latest messages in this topic.

[Privacy Policy] [Terms of Use]

© Drexel University 1994-2014. All Rights Reserved.
The Math Forum is a research and educational enterprise of the Drexel University School of Education.