Drexel dragonThe Math ForumDonate to the Math Forum



Search All of the Math Forum:

Views expressed in these public forums are not endorsed by Drexel University or The Math Forum.


Math Forum » Discussions » Software » comp.soft-sys.math.mathematica

Topic: OutputResponse issue
Replies: 0  

Advanced Search

Back to Topic List Back to Topic List  
emammendes@gmail.com

Posts: 143
Registered: 8/22/05
OutputResponse issue
Posted: Dec 3, 2012 3:30 AM
  Click to see the message monospaced in plain text Plain Text   Click to reply to this topic Reply


Hello

Can anyone help me with the following issue?

Plot[Chop@OutputResponse[TransferFunctionModel[0.53/(0.53+2 s+3 s s+s s s),s],UnitStep[t],t],{t,0,10}]

which returns

OutputResponse::nsymb : "0.0002042857142857143` must be a symbol. \
=91=99=98ButtonBox["",
Appearance->{Automatic, None},
BaseStyle->"Link",
ButtonData:>"paclet:ref/OutputResponse",
ButtonNote->"OutputResponse::nsymb"]"

and several other msgs.

I have tried a different approach

restfmf[t_,k_]:=OutputResponse[TransferFunctionModel[(k 1.06)/(k 1.06+2 s+3 s s+s s s),s],UnitStep[t],t];

Plot[Chop@Evaluate@restfmf[t, 0.5], {t, 0, 10}]

but got the same error messages

What am I missing here?

Many thanks

Ed






Point your RSS reader here for a feed of the latest messages in this topic.

[Privacy Policy] [Terms of Use]

© Drexel University 1994-2014. All Rights Reserved.
The Math Forum is a research and educational enterprise of the Drexel University School of Education.